Zwangerschapsyoga

Mijn yoga ervaring: tijdens mijn zwangerschap was ik op zoek naar ontspanning en kracht, kennis en ervaring omtrent zwangerschap en een goede voorbereiding op de bevalling. Dit alles is teruggekomen in de yogalessen. Mireille speelt goed in op de vraagstukken die er zijn binnen de groep waardoor de lessen heel waardevol zijn geweest voor mij. En voorbereiden op de bevalling is eigenlijk onmogelijk maar ik heb mooie handvaten gekregen die mij bij de bevalling hebben geholpen. Zeker een aanrader voor alle zwangere vrouwen!” JUDY

Yoga na de bevalling

“Ik ben met postnatale yoga begonnen, omdat ik constant ‘aan’ stond na de bevalling. Ik was en ben op zoek naar balans, rust en beheersing van mijn ademhaling. Mireille kan je dit tijdens de lessen leren en nog veel meer. Ben je ook op zoek naar je eigen balans? Bamboeshkayoga is the place to be.” AHU

Zwangerschapsyoga

“Ik heb 10 weken de yoga lessen van Mireille van Bamboeshkayoga mogen volgen en dat was heel goed en fijn. Het is fijn om bewust met je zwangere lichaam bezig te zijn en te leren ontspannen. Mireille geeft naast de yogahoudingen ook goede adviezen voor thuis en als voorbereiding op de bevalling. Ik raad het dan ook iedere zwangere aan om op deze manier je goed voor te bereiden op de veranderingen in je lichaam tijdens je zwangerschap en de bevalling!” NIENKE

Zwangerschapsyoga

“Als ik weer zwanger zou zijn, zou ik graag weer naar prenatale yogales gaan omdat het een moment voor mijzelf en de baby is in een dagelijks bestaan van een druk gezin én omdat mijn lichaam zich op een andere manier voorbereidt op de bevalling; ik werd soepel en sterker.” MARLEEN

De verloskundige

“Zoek iets wat bij je past. Een bevalling doe je niet zo vaak! Technieken die je focus ondersteunen, helpen altijd. Het fijne van yoga is dat je leert wat ontspannen echt is. Zacht blijven is wat je helpt tijdens de bevalling, je adem is je houvast. Geef je daarom over aan de logica van de hormonen. Ze zijn er om je te helpen. Yoga leert je daarmee omgaan.”
SUZANNE KOSTER

Reacties bij Familieyoga

“Heerlijk om zo weekend te vieren.”
“Ik vond de bus en de mol het leukste.”
“Wij vonden het heel erg leuk, gezellig en zijn nu erg ontspannen.”
“Erg leuke ervaring.”
“Ik wil mijn hele leven yoga doen!”
“Wat was het gezellig en leerzaam!”
“Het was de leukste yogales die ik heb gedaan. Heerlijk begin van de dag zo samen.”
“Lekker warm en fijne massage.”
“Het was fijn om met mijn kind zo bezig te zijn, samen lachen op een andere manier.”
“We genieten er samen erg van.”


Zwangerschapsyoga

De yoga lessen waren voor mij een moment van rust en ontspanning. De lessen wisselen van invulling (een fijne mix van ontspanning en kracht), maar oefeningen kwamen gedurende periodes wel terug. Handvatten voor de bevalling met betrekking tot het bewust worden van de adembeweging in je lichaam. Zelf haalde ik veel uit de oefeningen rondom flexibiliteit en de ademoefeningen, een fijne voorbereiding op de bevalling! Ik zou iedereen aanraden jezelf dit moment in de week te gunnen. Bedankt Mireille!! – KIRSTEN

Zwangerschapsyoga

“Tijdens mijn zwangerschap volgde ik zwangerschapsyoga bij Mireille. En dat was heel fijn. Heerlijk om even tot rust te komen en tijd te maken voor mezelf en mijn baby. Ik kon echt even relaxen na een lange werkdag en kan het daarom ook zeker aanbevelen.” JOSJE

Zwangerschapsyoga

“Ik had baat bij yoga tijdens mijn zwangerschap, met name mijn ademhaling kon ik goed onder controle houden tijdens het ontsluiten. En overall het idee dat mijn lichaam sterker is geworden door de yoga. Na de vorige bevalling best nog wel wat bekkenpijn gehad en deze keer niet!
KIM 

Heb je een vraag of wil je iets vertellen, bel dan 06 41 393 488 of mail naar mireille@bamboeshkayoga.nl