De Bamboeshkamethode na de bevalling:
ontwikkel je tot je eigen bekkenbodemexpert

Pas de Bamboeshka-methode toe en leer op speelse wijze vertragen, voelen en bouwen aan vertrouwen. In je zwangerschap en ook tot ver daarna.

Misschien wil je weer meer bewegen na de geboorte van je kindje. Ontdekken wat je aan kan, liefst via een goed begeleide, zachte methode. Bamboeshkayoga biedt je die mogelijkheid. Ik begeleid je graag op weg naar duurzame verzorging van het lichaam. Zodat je beweegt met verstand van zaken en je ‘nieuwe’ lichaam weer met plezier kan inzetten – waar je het maar voor nodig hebt!

Ik leer je yogatechnieken die je gemakkelijk invoegt in je dagelijks leven. Zodat je altijd met verstand van zaken echt leert voelen wat je doet, wanneer en hoe. Eerst met volle aandacht in de yogales, later steeds meer automatisch in leven van alledag.
Yoga geeft je duizenden jaren beproefde tools in handen voor deze zelfzorg.

Als kleine yogaschool met een grote droom – alle bekkenbodemproblemen na de bevalling de wereld uit – wil ik de leukste, fijnste yoga voor moeders met moeders bieden. 
In 10 lessen ontwikkel je je tot je eigen bekkenbodem-expert.
Starten kan vanaf 6-8 weken na een bevalling (10-12 weken na een keizersnede). Alles wat je in het eerste jaar doet, is jouw investering in jouw gezonde toekomst. Een waarin je vanuit meer souplesse én kracht beweegt.

Het bekken
Het bekken bevat heel veel functies en mogelijkheden en is daardoor een wat complex en gevoelig gebied. Een puzzel eigenlijk, en natuurlijk kunnen we die oplossen. Het vraagt slechts onze aandacht. Zo ontwikkel je deskundigheid die we ook doorgeven aan onze dochters.

Ben je een ervaren yoga-beoefenaar?
Kom dan ook naar postnatala yogales. Neem het volgende in gedachten van de ‘grote yogi’ BKS Iyengar. Hij bracht in de jaren 60 yoga naar de Westerse wereld: “Gevorderde studenten in het bijzonder dienen op te letten dat zij zichzelf niet overwerken. Na de bevalling weer met yoga beginnen is een compleet ander verhaal.”
Hij schreef er een yoga-bijbel voor moeders over waaruit ik voor mijn lessen onder meer put.